Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Sari E

26.03.2016 19:31
Saavuin tallin pihalle. Kävin viemässä kamani kaappiin ja lähdin hakemaan Selmaa. Selma odottelikin jo portilla minua. Kaivelin taskustani namupalan ja annoin sen Selmalle. Pujoitin riimut Selmalle ja nipsautin narun kiinni riimuihin. Lähdin kävelemään tallia kohti Selma perässäni. Sidoin sen käytävälle ja hain sen hoitopakin.MIten täällä näin siistä on? Sanoin itsekseni. Kävelin takaisin selman luo ja aloin harjaamaan ja hoitelemaan sitä. Hain omasta laatikostani kumilenksejä ja tein selamlle jonkinlaisia lettejä. Vein lenksut takaisin laatikkoon ja huomasin siellä lapun. Siinä luki näin: Hei, Selman varusteet ovat tuntitallissa! Vein ne sinne kun siivoilin yksityisten varustehuonetta kuten varmaan huomasitkin. Ovat semmoisella satulapekillä ja suitset siinä päällä. Milla.
Lähdin hakemaan Selman varusteita ja törmäsin Millaan. Puhuimme vähän kaikesta tärkeistä asioista. Kävelin yksäritalliin ja heitin Selmalle varusteet niskaan. Kävin itse vaihtamassa kengät ja kypärän. Talutin Selman ulos ja nousin selkään. Suunnattiin kohti metsää. Kävelimme jonkinaikaa kunnes käännyttiin pikkuiselle polulle jonka päässä oli iso aukio pelto. Siellä ravailimme hetken kunnes käännyin takaisin maastonpuolelle. Jatkoin matkaa kunnes eteemme tuli iso kaatunut puunrunko joka oli 49cm korkea. Annoin Selmalle laukkavut ja Selma lähti laukkaamaan. Hyppy sujuin hyvin, mutta Selma vähän innostui. Sain sitä rauhoteltua ja ravailimme hetken. Menimme toistakautta tallille. Ravailtiin hetki ja siirryin käyntiin.
Olimme tallin pihalla ja hyppäsin selästä alas. Vein selman talliin ja otin siltä varusteet pois. Annoin sille melassiveden ja iltaruan. Laitoin fleeceloimen sen päälle kun se oli hikinen. Talutin Selman Tarhaan. Selma lähti heti kavereittensa luo. Kävelin vielä talliin ja vaihdoin vaatteet, siivoilin karsinoita, lakaisin lattian ja vein kaikkien varusteet omille paikoille. Kaikki hommat oli tehty ja kohta tulisi bussi. Otin kassini ja köpöttelin bussipysäkille.

©2019 Virtuaalitalli Oksaviska - suntuubi.com